Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Derfor er det en dårlig idé at støvsuge badeværelset

Støvsuger – hvor let overføres bakterier fra støvsugeren på badeværelset og rundt i resten af hjemmet? I denne periode besvarer vi en lang række af de spørgsmål, der tikker ind på dels sociale medier som FB, INSTA og YouTube. Har I nogle spørgsmål, så tøv ikke og skriv endelig til os på én af de mange platforme, så vil vi gøres vores bedste for at besvare jeres spørgsmål. Det kan eks. være et spørgsmål om, hvordan man bedst rengører kobber eller øvrige materialer, overflader og elementer i hjemmet. Bare helst noget, vi ikke allerede har besvarelser på her på Pletvæk.dk – så søg venligst efter et svar her på sitet – før I beriger os med gode spørgsmål – tak 🙂

VIDEO: Hvor let overføres bakterier fra en støvsuger til resten af hjemmet?

I denne artikel besvarer vi dette spørgsmål vi har fået fra én af vores mange seere og læsere:

Hvis man støvsuger på et toilet, hvor der ligger urinpartikler på gulvet, bliver de så overført til støvsugeren og potentielt kørt videre rundt i resten af huset/lejligheden?

Så i kort form: Hvor let overføres bakterier fra en støvsuger til resten af hjemmet?

Video: Rengøring og afkalkning af spejl

Video: Hvor nemt er det at vaske fingrene 100% rene?

Video: Rengøring af ovnvindue

Video: Rengøring af køkkenvask

Støt Pletvæk.dk på Youtube og abonner på vores kanal – Tak :-)

Pletvæk.dk er et GRATIS site, der giver dig gode råd om rengøring, fjernelse af pletter, hygiejne, mikrobiologi og skadedyrsbekæmpelse. Vi tilbyder også denne Youtubekanal som understøtter sitet:

Klik og abonner på Youtubekanalen her >>

Følg Pletvæk.dk på Youtube

.

Det sunde, rene hjem af Michael René

Det sunde, rene hjem af Michael René
Ønsker du at forfine dine rengøringsmetoder i den miljørigtige retning, så er dette klart bogen til dig eller én du kender, der trænger til en opgradering.
Klik og læs mere om bogen her >>