Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Fjern pletter med klister fra nylonlapper

Fjern pletter med klister fra nylonlapper, se nedenstående guide, der er skrevet til et specifikt problem med en plet på en regnfrakke efter anvendelse af “nylonlapper”. Disse nylonlapper angivet i dette foto har siddet på det blå stof angivet lidt længere nede og har givet anledning til en fedtet mørk plet.
Pletter med klister fra nylonstof3

regnfrakke_med_klister

.

Fjern pletter med klister fra nylonlapper

Herunder er der en guide, der giver gode råd til, hvordan du får opløst pletter med klister fra nylonlapper effektivt. Denne guide er inspireret af de metoder, vi har forfattet til opløsning af forskellige typer af lim og derfor er der hele fire bud på, hvordan du fjerner pletter med klister fra nylonlapper. Bemærk at det er vigtigt med god udluftning og husk at anvende handsker, når der arbejdes med opløsningsmidler.

.

Vi gør opmærksom på at al håndtering af råd fra denne hjemmeside altid er på eget ansvar.

.

Fjern pletter med klister fra nylonlapper med rense benzin

Fjern pletter med klister fra nylonlapper med rense benzin, Rense Benzinbemærk at rense benzin kan ødelægge visse materialer, så test om farverne på stoffet kan tåle Rense benzin i det fjerneste hjørne på bagsiden.

Hvis stoffet ikke tager skade, så hæld lidt på stoffet og gnid med en klud på pletterne. Gentag forsøget flere gange, hvis det observeres, at pletterne reduceres.

Husk at anvende handsker og sørg for, at du arbejder med udluftning, da opløsningsmidler kan være farlige at indånde i store mængder. Klik og bestil Rense benzin her >>

En af vores besøgende på vores Facebookside, skrev at hendes erfaring var at rensebenzin til opløsning af klister fra nylonlapper var den mest effektive metode, kombineret med vask med opvaskemiddel og en vask i vaskemaskinen på uldprogrammet. Vi vil naturligvis gerne give dette råd videre.

Dertil får du brug for at “lime” eller “klistre” stof sammen, der er revnet eller trukket fra hinanden, så anbefaler en af vores facebookbrugere, at hun havde størst succes med klisterlapper af mærket McNett og et produkt beskrevet som “tenacious tape”.

Den optimale type af klister afhænger naturligvis af, hvilket produkt og materiale, du gerne vil lime og klistre sammen.

.

Fjern pletter med klister fra nylonlapper med koncentreret opvaskemiddel

Fjern pletter med klister fra nylonlapper med opvaskemidler, bemærk at enkelte opvaskemidler kan ødelægge visse materialer, så test om farverne på stoffet kan tåle opvaskemidlet. Jeg havde selv et par lysebrune bukser med en anden type af plet på, men anvendelse af opvaskemiddel gav lyse afblegninger i stoffet, og det kan ikke anbefales. Så anvend altid lidt tid til lige at tjekke midlet indledningsvist 🙂

.

Klik og find dine bøger og bestsellere på Saxo.com >>

.

Fjern pletter med klister fra nylonlapper med acetone

Fjern pletter med klister fra nylonlapper med acetone,Acetone bemærk at acetone kan ødelægge visse materialer, så test om farverne på stoffet kan tåle Acetone i det fjerneste hjørne på bagsiden.

Hvis stoffet ikke tager skade, så hæld lidt på stoffet og gnid med en klud på pletterne. Gentag forsøget flere gange, hvis det observeres, at pletterne reduceres.

Husk at anvende handsker og sørg for, at du arbejder med udluftning, da opløsningsmidler kan være farlige at indånde i store mængder. Klik og bestil acetone her >>

.

Fjern pletter med klister fra nylonlapper med cellulosefortynder

Fjern pletter med klister fra nylonlapper med cellulosefortyndercellulosefortynder, bemærk at cellulosefortynder kan ødelægge visse materialer, så test om farverne på stoffet kan tåle Cellulosefortynder i det fjerneste hjørne på bagsiden.

Hvis stoffet ikke tager skade, så hæld lidt på stoffet og gnid med en klud på pletterne. Gentag forsøget flere gange, hvis det observeres, at pletterne reduceres.

Husk at anvende handsker og sørg for, at du arbejder med udluftning, da opløsningsmidler kan være farlige at indånde i store mængder. Klik og bestil Cellulosefortynder her >>

,

.

Klik og find dine bøger og bestsellere på Saxo.com >>

.