Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Test af de bedste vådservietter med sprit (bedste renseservietter med sprit) af rengøringsekspert Michael René

Test af bedste vådservietter med sprit også benævnt som test af de bedste renseservietter med sprit.

Rengøringsekspert og hygiejneekspert Michael René har testet disse vådservietter for Politiken sammen med journalist Line Felholt og meddommer Line Lie, som er kosmetolog. Der er testet vådservietter for parametre som fugteevne, duft, udtørringsgrad og styrke af selve vådservietten. Dette er testet for at kunne finde den bedste vådserviet. Der er testet vådservietter fra hhv. Rema1000, Derma Eco Baby, Matas, Änglamark, Dr. Organic Aloe Vera Wet Wipes og Apoteket. Alle prøverne er “blindet” på forhånd for testpanelet med papir rundt om alle emballager. På den måde kan dommerne teste de mange produkter uden at vide, hvilke produkter, der er i de enkelte flasker. Der er en afsløring til sidst, så dommerne kan se hvilke, de har kåret som de bedste. Vi gengiver herunder top 2 i denne test, se resultatet nederst i denne artikel.

De bedste vådservietter er uundværlige

At  have de bedste vådservietter er næsten uundværligt, når man har små børn. Vådservietter er gode til både at vaske og rense efter et bleskift, men de er også gode at have med på farten for at kunne opretholde en høj hygiejne hos de kære børn. Der er dog enorm stor forskel på, hvordan de forskellige typer af vådservietter er at håndtere til daglig. På den baggrund er der testet en stribe vådservietter for at blive klogere på fordele og ulemper af de mange vådservietters egenskaber. Målet er som nævnt at finde de bedste vådservietter.

.

Klik og find din næste bestseller her >>

.

Bedste vådservietter – Se de bedste vådservietter her

Det skal understreges, at alle de valgte vådservietter er udvalgt og indkøbt af avisen Politiken, så vi har som testpersonale ikke indflydelse på, hvilke vådservietter, der indkøbes.

★ ★ ★ ★ ★ ★

1. På førstepladsen, der lander de bedste vådservietter fra Matas, som testpanelet giver 6 ud af 6 stjerner. De bedste vådservietter har en dæmpet og svag parfumeduft. Materialet i servietten er fin og blød, men også i et porøst materiale. Denne porøse egenskab medfører, at der opnås en god strækbarhed i materialet, hvilket er meget anvendeligt. Den bedste vådserviet er fra Matas og det er én af hele to favoritter. Vådservietten renser effektivt og har en god fugtighed i servietten. Denne bedste vådserviet gør det den skal uden nogle bagsider.

Annonce: Klik, køb og se et stort udvalg af vådservietter her >>

Annonce: Klik, køb og se et stort udvalg af vådservietter her >>

★ ★ ★ ★ ★ ✩

2. På en andenplads i test af de bedste vådservietter, der lander vådservietterne fra Derma Eco Baby, som testpanelet giver 5 ud af 6 stjerner. Vådservietten er dog produceret i et lidt tyndt materiale, som nemt kan rives itu. Men når det er sagt, så er denne vådserviet ikke parfumeret, og det er vi rigtig glade for. Parfumer kan nemlig være allergifremkaldende. Denne vådserviet gør også det den skal effektivt og godt. Den har en god fugtighed, og så er servietten dejlig blød i materialet. Den dufter en anelse syrligt, også selvom der ikke er tilsat parfume. Det er en parfumefri vådserviet. Vi formoder det er konserveringsmidlet, der bidrager til den lette syrlige duft. Denne syre er ganske ufarlig og sikre at materialet ikke angribes så nemt af bakterier og øvrige uønskede mikroorganismer, og det er ganske fint og betryggende. God vådserviet fra Derma.

Artiklen er bragt i Politiken d. 7. nov. 2020, klik her for at se resten af testresultaterne (kun for betalende abonnenter) >>

.

Klik her og læs vores test af den bedste håndsprit >>

Klik her og læs vores test af den bedste håndsprit >>