Fjern kakao

Fjern kakao  –  Brug koncentreret opvaskemiddel, glycerin eller brun sæbe

Kakaopletter på dit service, termokande, kande, bord, gulv, køkkenbord,  o.lign. fjernes nemt med en koncentreret opløsning af opvaskemiddel. Fjern kakao ved at vaske pletterne med opvaskemiddel opløst i varmt vand og skyl efter med koldt vand. Gentag behandlingen indtil pletterne er væk.

Er pletterne indtørrede benyt da en opløsning af brun sæbe. Vask pletterne med brun sæbe opløst i varmt vand og skyl efter med koldt vand. Gentag behandlingen indtil pletterne er væk.d opvaskemiddel opløst i varmt vand og skyl efter med koldt vand. Gentag behandlingen indtil pletterne er væk.

* Brug altid handsker, som naturgummi (latex)-, neopren-, nitril- eller vinylhandsker, ved anvendelse af brun sæbe.

Brun Sæbe_

Brun sæbe >>

.

Vi gør opmærksom på at al håndtering af råd fra denne hjemmeside altid er på eget ansvar.

.

TØJ

Fjern kakao og kakaopletter på tøj, møbler og gulvtæpper med glycerin og sæbe. Kom lidt glycerin på en klud eller en blød svamp og skrub på kakaopletterne. Lad derefter pletterne med kakao stå i blød i flere timer gerne 5 til 6 timer eller natten over. skyl glycerin grundigt ud af tøjet. Brus eventuelt tøjet godt igennem med din bruser, men vær opmærksom på at vandets temperatur ikke må overstige den anbefalede vasketemperatur på dit tøj. Brus eller skyl tøjet igennem i koldt eller lunkent vand.

Vask derefter tøjet med kakaopletterne efter anbefalingerne på vaskeanvisningerne på dit tøj. Gentag behandlingen indtil pletterne er væk.

.

Kakao, cocoa, hot chocolate

.

MØBLER OG GULVTÆPPER

Kaffepletter på møbler og gulvtæpper fjernes nemt med glycerin og sæbe. Kom lidt glycerin på en klud eller en blød svamp og skrub på kakaopletterne. Pas på ikke at gennemvædde møblet og/eller gulvtæppet, sæt stoffet i blød forsigtigt.

Lad tæppet ligge i blød natten over og dub kakaopletterne forsigt med opvaskemiddel. Lav en opløsning med opvaskemiddel: kom ca. ¼ til ½ dl.  opvaskemiddel i en plastikspand og tilsæt 1 liter varmt vand og pisk sæben med et piskeris, så det skummer meget. Tag en blød svamp og fordel og skrub al skummet fra sæbeopløsningen på pletterne. Lad det virke 10 minutter og dub sæben af med små mængder koldt vand på en blød svamp eller klud. Pas på ikke at gennemvædde møblet eller gulvtæppet. Lad det tørre og dub atter sæben af med lidt koldt vand på en blød svamp eller klud. Gentag behandlingen indtil pletterne er væk.

.

,

10-4 logo

Klik og find værktøj, udstyr og byggevarer hos 10-4 >>

.

Klik og få et par gratis tilbud på en byggeopgave her >>

,