Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Test af skuresvampe

Test af skuresvampe, hvilken skuresvamp er egentlig den bedste? Test af skuresvampe er udført af rengøringsekspert og lektor Michael René i samarbejde med avisen Politiken samt meddommer Ann-Alicia Thunbo Ilskov.

Skuresvampe bruges til et væld af funktioner i hjemmets daglige rengøring. De anvendes både til at skure overfladesnavs ud af køkkenvasken, men også til at fjerne fastbrændt snavs.

Der er testet 6 skuresvampe fra producenter som: COOP, Harald Nyborg, Suztain, Mastic, Vileda og E-Cloth.

Udover det samlede resultat af den store test af skuresvampe, som der linkes til hos Politiken nederst i denne artikel, så giver vi vores egen bedømmelse her på Pletvæk.dk uden skelen til den gennemsnitlige bedømmelse fra begge dommere. Resultatet herunder er altså vores egen analyse og bedømmelse af skuresvampe.

10-4 logo

Klik og find værktøj, udstyr og byggevarer hos 10-4 >>

Test af skuresvampe – Find din bedste skuresvamp her

★ ★ ★ ★ ★ ★

1. På førstepladsen i vores test af skuresvampe, der lander: Suztain Naturals produceret af 100% naturlige fibre. Du får en skuresvampe, der er let at arbejde med, og som kommer godt ind i hjørnerne. Den er let at vide op og hænge til tørre. Skuresvampen tørrer hurtigt. Det skal siges at der altid skal arbejdes en anelse mere med disse skuresvampe af naturlige fibre sammenlignet med den bedste nylonsvamp, men jeg vil gerne slå et slag for at vi bruger lidt mere knofedt, får pulsen lidt op og passer på miljøet.

Suztain Naturals er den absolutte bedste fibersvamp vi har prøvet til dato. den vinder med 6 ud af 6 stjerner.

★ ★ ★ ★ ★ ✩

2. På andenpladsen i vores test af skuresvampe, der lander skuresvampen fra Harald Nyborg, som er en 100% nylonskuresvamp med to sider. En grov side til at slibe fastbrændt snavs af overflader og en blød side til at rengøre overfladesnavs. Nylon skuresvampen er virkelig et stærkt produkt, der sliber snavs af enkelt og effektivt. Den ligger godt i hånden og har en god stor størrelse og holder længe. Denne skuresvampen er den absolut bedste nylonsvamp vi har prøvet til dato, den får 5 ud af 6 stjerner.

Du kan klikke her og se det samlede testresultat hos Politiken, 20. Apr. 2021 (kun for abonnenter) >>

Klik her og læs vores test af den bedste håndsprit >>

Klik, køb og se udvalget af klude, gulvklude og karklude >>

Resten af testresultaterne

Resten af testresultaterne kan ses i avisen Politiken fra d. 20. apr. 2021. Det skal siges at testen hos Politiken er et gennemsnit af begge dommeres bedømmelser, mens ovenstående resultater er vores ekspertvurdering hos Pletvæk.dk. De to dommere i Politikens test er hhv. rengøringsekspert Michael René fra Pletvæk.dk og husmoder Ann-Alicia Thunbo Ilskov, læs mere >>

Nr. 1. i Politikens test blev: Skuresvamp med greb

Nr. 2. i Politikens test blev: e-cloth skuresvamp

Nr. 3. i Politikens test blev: Xtra skuresvampe

Nr. 4. i Politikens test blev: Vileda Active scrub

Nr. 5. i Politikens test blev: Suztain naturals loofah

Nr. 6. i Politikens test blev: Maistic mikroplastfri grov