Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Få 3 gratis tilbud på rengøring | Søg om rengøringshjælp

Har du overvejet af få rengøringshjælp? Når først hverdagen ruller af sted, så kan det være svært at nå alle deadlines og rengøring kan hurtigt fylde meget. Så hvorfor ikke udlicitere opgaven til de bedste folk og firmaer. Herunder kan du få 3 gratis tilbud på rengøringshjælp, så du kan træffe det bedste valg prismæssigt og tidsmæssigt for dig og din husstand. Dertil giver vi også et lille indblik i detaljerne i forhold til de fradrag, du kan trække fra i skat. Kig med herunder.

Klik og få et par gratis tilbud på en rengøringsopgave her >>

Har du overvejet at få rengøringshjælp derhjemme i husstanden?

Det er en virkelig god idé at søge lidt assistance til forskellige typer opgaver, specielt når tiden er knap. Indledningsvis er det vigtigt at undersøge mulighederne i markedet før du beslutter, hvilket firma, hvilken rengøringsmand eller hvilken rengøringsdame du gerne vil betale for at klare de tunge rengøringsopgaver og holde styr på dit hjem eller i din ejendom?

Vi har gjort det nemt for dig herunder og har skrevet en kladde for dig.

.

Trin 1: Klik, kopier og ret denne kladde og bestil din forespørgsel nemt

Vi har skrevet en kladde til en forespørgsel på en rengøringsopgave. Klik, kopier og editer vores kladde her: Link til din kladde på rengøringsopgaven skrevet til dig.

Forespørgsel på rengøringsopgave, colego

Link til kladde skrevet af os til dig: Klik, kopier og tilpas >>

.

Trin 2: Klik og indsæt din rengøringsopgave på rengøringshjælp

Afslut med et klik på linket herunder og klip din opgave ind. Bum så er der op til tre gratis tilbud på vej til dig på din rengøringsopgave i din boligforening eller tilbud på ejendomsservice eller håndværkertilbud på vej til huset.

.

Klik og få op til tre gratis tilbud

Klik og kopier din opgave ind her >>

Klik og få et par gratis tilbud på en rengøringsopgave her >>

,

Håndværkertilbud og servicefradrag på rengøringshjælp og havearbejde

Håndværkerfradraget er lavet om tilbage i 2016, 2017, men justeret i 2018, 2019, 2020 og genindført og juteret i 2021. Håndværkerfradraget opdelt i to kategorier som hhv. “Håndværkerydelser fx. istandsættelse med fokus på energibesparelse og miljømæssig optimering af boligen og “Serviceydelser fx rengøring eller havearbejde” (Skat 2021). I håndværkerfradraget kan du fratrække op til 25.0000 kr. pr. person i 2021 (Bolius, 2021), mens du i 2020 kan fratrække: 12.500 kr pr. person (Skat, 2021) og i fradraget på serviceydelser som eks. rengøring, der kan du fratrække op til 25.000 kr. pr. person (Bolius, 2021), mens du i 2020 kan fratrække: 6.200 kr i arbejdsløn pr. voksne person i hjemmet. Se de mange detaljer på skats hjemmeside >>

Der er et par krav, som skal være godkendt for at trække servicefradraget fra i skat. Se udklip af disse regler herunder (Skat, 2021) og læs mere på skat.dk.

Citat fra skat 2021:

Kilde: Skat, 2021.

Du kan få fradrag til service derhjemme udført af en privatperson eller en virksomhed indenfor bl.a. almindelig rengøring, vinduespudsning og børnepasning. Regningen skal betales elektronisk og data skal indberettes til skat. Du skal sikre, at du kan dokumentere udførsel af arbejdet samt afholdelse af udgifter til arbejdsløn. Skal du have rengøringshjælp? Så få tre gratis “tilbud” herunder.

Læs mere på skat.dk.

.

Klik og få op til 3 gratis tilbud på ejendomsservice, håndværkertilbud, havearbejde o.lign. Klik og kopier din opgave ind her >>

.

Kilder

Bolius. Håndværkerfradrag for 2021. [Citeret d. 2. feb. 2021]. Link: https://www.bolius.dk/her-er-haandvaerkerfradraget-for-2021-28556 

Skat 2021. Håndværkerfradrag (citeret d. 1. feb. 2021). Link: https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759 

Håndværkerfradrag og servicefradrag

Klik og læs vores artikel om

håndværkerfradrag og servicefradrag her >>