Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Rengøringsbogen: Det sunde rene hjem af Michael René

Indhold

Rengøringsbogen “Det sunde rene hjem af Michael René” er den store miljøvenlige rengøringsguide til dig, der ønsker at anvende mere skånsomme metoder uden alle de der opløsningsmidler. Du får god baggrundsviden om et væld af de rengøringsmidler/ingredienser somanvendes dagligt. Dernæst er der viden om mikrobiologi, mærkning og gode husråd. Så der er ikke bare tale om en ordinær rengøringsbog, men et spændende opslagsværk. Klik, køb og læs mere >>

Videotrailer til “Det sunde rene hjem af Michael René”

Herunder kan du se videotraileren til den miljøvenlige rengøringsbog:

Det sunde rene hjem af Michael René

Det sunde rene hjem af Michael René er en rengøringsbog, der guider til og assisterer som din miljømæssige højre hånd, når uheldet er ude. En hjælp når du har brug for et godt råd til både rengøring og pletfjerning. Men også en bog til dig, der er nysgerrig på at opklare, hvad de mange symboler på dine rengøringsmidler egentlig betyder.

Hvilket rengøringsmiddel og metode bør du anvende til rengøring af dit toilet, din køkkenvask og din ovn? Hvordan fjernes pletter med banan eller græs samt mange andre pletter på en mere ”Sustainable” måde med de bedste forbehold til at løse opgaven miljømæssigt?

Bogen er krydret med en masse fotos og et væld af opsummerende gode råd og citater. Du får foruden et væld af udførlige opskrifter på 1. Rengøring, 2. Pletfjerning og 3. Mærker på rengøringsmidlerne også et kapitel med viden om, hvad 4. Bakterier, skimmelsvampe (mug) og virus egentlig er for nogle organismer. Sidst men ikke mindst så er bogen svagt krydret med teknisk viden om rengøringsmidlers kemi og egenskaber. Der er også en serie gode rengøringscitater fra gamle husholdningsbøger, der giver et indblik i nogle af de historiske referencer og var rengøringsmetoderne egentlig meget bedre i gamle dage?  

Klik, køb og læs mere >>

Så vil du gerne sikre din sundhed og hjælpe miljøet? Så er denne bog fantastisk til at hjælpe med at vælge alternative metoder samt til at forstå de mange mærker på dine rengøringsmidler. Rengøringsbogen er en uundværlig hjælp i kampen imod virus, bakterier, skimmelsvampe, snavs og pletter.

Bogen henvender sig til både nybegyndere og unge mennesker, der lige er flyttet hjemmefra. Det er også en god hjælp til mere garvede borgere, der søger ny inspiration, råd og hjælp til hverdagens mange gøremål og rengøringstekniske overraskelser i husstanden. Det sunde rene hjem af Michael René er på 156 sider. ISBN: 9788775752706 (fysisk bog) og ISBN: 9788775754946 (E-Bog).

Lektørudtalelse

Rengøringsbogen “Det sunde, rene hjem” får stor ros fra anmelder Anne Birkitte Langkilde Hundahl, marts 2022.
Citat: “Super anvendelig og meget praktisk rengøringsguide, der kan bruges af både nybegyndere og de mere erfarne. Bogen er velskrevet og opbygget, så den er lige til at gå til. Teksten brydes af små faktabokse med gode råd og forklaringer, samt sjove historiske referencer fra gamle husmoderbøger og rengøringsbøger“.
Klik her og læs lektørudtalelsen her >>

Om forfatteren Michael René

Michael René er forfatter, ingeniør, levnedsmiddelkandidat og underviser som lektor i hygiejne, rengøringskemi, fødevarekemi og fødevarekvalitet. Michael René har arbejdet med den danske presse siden år 2003, hvor han har kommunikeret viden, skrevet artikler og medvirket i tusindvis af artikler, radio- og tv-indslag samt siddet som skribent på et hav af brevkasser om netop praktiske problemer i det rengøringstekniske fagfelt. Det er ham, man ringer til, når man skal have en kommentar, som er til at forstå. Der er et væld af spørgsmål som roterer og bliver ved med at komme igen. Denne rengøringsbog giver svar på en lang række af spørgsmålene, der matcher tidens udfordringer og trends indenfor hygiejne, rengøring og miljø. Se også Michael Renés hjemmeside lige her >>

Mere om rengøring

Hvad laver tensider i dine rengøringsmidler?

Denne artikel præsenterer, hvad tensider er for en størrelse og der er også en video, så du bare kan læne dig tilbage, slå benene op og kigge med. Klik, se videoen og læs mere >>

Derfor virker det ikke at overdosere din sæbe

Her får du en video, hvor duu kan blive klogere på, hvorfor man ikke må overdoere sin sæbe.

Klik, se videoen og læs mere >>

Hvor nemt eller svært er det egentlig at vaske hænder?

Vi har testet, hvor nemt eller svært det egentlig er at vaske hænder?Vi kombinerer det med håndsprit i en lang række forskellige intervaller. Læn dig tilbage og få måske ren samvittighed fordi du er perfekt til at vaske hænder >>

Klik, se videon og læs mere >>

FAQ: Hvad handler rengøringsbogen “Det sunde rene hjem af Michael René” om?

👉 FAQ: Hvad handler rengøringsbogen “Det sunde rene hjem af Michael René” om?

Det sunde rene hjem af Michael René er en rengøringsbog, der guider til og assisterer som din miljømæssige højre hånd, når uheldet er ude, og du har brug for et godt råd til både rengøring og pletfjerning, samt når du er nysgerrig på at opklare, hvad de mange symboler på dine rengøringsmidler egentlig betyder.

👉 Hvem er Michael René?

Michael René er forfatter, ingeniør, levnedsmiddelkandidat og underviser som lektor i hygiejne, rengøringskemi, fødevarekemi og fødevarekvalitet. Michael René har arbejdet med den danske presse siden år 2003, hvor han har kommunikeret viden, skrevet artikler og medvirket i tusindvis af artikler, radio- og tv-indslag samt siddet som skribent på et hav af brevkasser om netop praktiske problemer i det rengøringstekniske fagfelt. Det er ham, man ringer til, når man skal have en kommentar, som er til at forstå.