Har du 59 sek? Se hvorfor du ALDRIG må overdosere din sæbe i din sæbeopløsning!!!!: KLIK og se med her (åbner i nyt vindue på YouTube) >>

Opskrift på sæbebobler – Test dine egne sæbebobler

Vi har skruet en lækker opskrift på sæbebobler sammen til dig, så du kan få lavet en god serie sæbebobler, der holder til de store udskejelser. Det er tid til at lege med sæbebobler. Både du og dine børn skal have det sjovt. Vi har 4 opskrifter på sæbebobleblandinger til dig, der er de to billige og nemme opskrift i to udgaver på sæbebobler herunder og de er ganske fine og fungerer fint som refill til et tomt sæbebobleglas. De to dyrere opskrifter er gode til de større forsøg og mere eksperimenterende bobler.

Sæbebobbel

.

1.1. Den nemme og billige opskrift på sæbebobler – 1 udgave

0,4 dl koldt vand afkølet natten over i køleskabet

½ dl. glycerin

½ dl. opvaskesæbe

Rør de forskellige væsker som vand, opvaskesæbe og glycerin forsigtigt rundt indtil alle ingredienserne er homogeniseret uden for store bobler. Stil sæbebobbelblandingen i køleskab og lade den køle, hvis der er dannet for mange sæbebobler. Sæbebobleblandingen kan nemlig miste magien, når de afkøler og skal pustes til sæbebobler.

Klik og bestil glycerin her >>

.

1.2. Den nemme og billige opskrift på sæbebobler – 2 udgave

1 liter vand koldt vand afkølet natten over i køleskabet

1 spsk. glycerin

½ dl. opvaskesæbe

Rør de forskellige væsker som vand, opvaskesæbe og glycerin forsigtigt rundt indtil alle ingredienserne er homogeniseret uden for store bobler. Stil sæbebobbelblandingen i køleskab og lade den køle, hvis der er dannet for mange sæbebobler. Sæbebobleblandingen kan nemlig miste magien, når de afkøler og skal pustes til sæbebobler.

Bestil glycerin her >>

.

2.1. Den suveræne opskrift på sæbebobler – 1 udgave

0,5 dl koldt vand afkølet natten over i køleskabet

0,4 dl sæbeboblevand fra legetøjsbutikken BR

½ dl. glycerin

½ dl. opvaskesæbe

Hæld forsigtigt 0,4 dl. sæbeboblevand fra legetøjsbutikken i en halv liter koldt vand og tilsæt forsigtigt ½ dl. glycerin og ½ del opvaskesæbe. Rør sæbeblandingen rundt forsigtigt med en halv dl. koldt vand, så alle ingredienserne er blandet homogent. Bland gerne sæbebobleblandingen om aftenen for så kan du nemlig lade sæbeblandingen stå til dagen efter i køleskabet og lad sæbeboblerne springe.

Klik og køb dette store samlesæt til at lave KÆMPE sæbebobler >>

2.2. Den suveræne opskrift på sæbebobler – 2 udgave

5 dl koldt vand afkølet natten over i køleskabet

4 dl færdigblandet sæbeboblevand, eksempelvis fra legetøjsbutikken BR

½ dl. glycerin

½ dl. opvaskesæbe

Hæld forsigtigt 4 dl. sæbeboblevand fra legetøjsbutikken i en halv liter koldt vand og tilsæt forsigtigt ½ dl. glycerin og ½ del opvaskesæbe. Rør sæbeblandingen rundt forsigtigt, så alle ingredienserne er blandet homogent tilsæt 5 dl. koldt vand. Bland gerne sæbebobleblandingen om aftenen for så kan du nemlig lade sæbeblandingen stå til dagen efter i køleskabet og lad sæbeboblerne springe.

   Boblestok

Klik og køb dette store samlesæt til at lave KÆMPE sæbebobler >>….Klik og køb den store boblestok til store sæbebobler her >>

Disney prinsesse sæbebobler

Klik og køb Disney prinsesse sæbeboblevand her >>

Gode trick til det med sæbebobler

1. Stil jer i læ.

2. Hold vandet og sæbebobleblandingen så rent som muligt.

3. Undgå så vidt muligt at producer bobler i selve sæbebobleblandingen, pust og arbejd forsigtigt med boblerne.

4. Prøv med forskellige opvaskemidler, de giver meget forskellige resultater, når I blander den gyldne sæbebobleblanding fra opskriften på sæbebobler ovenfor.

Sæbebobbel_2

5. Lav selv jeres sæbebobleringe til at puste bobler, lav eksempelvis fine ringe af hhv. sugerør eller ståltråd:

5.a. Cirkuler sugerøret rundt, klip sugerøret til i en passende størrelse og sæt de to ens ender sammen ved at indsnævre den ene ende af sugerøret op i den anden ende.

5.b. Ståltråd er enestående til at lave hjemmelavede ringe til at puste sæbeboblerne, cirkuler ståltråd og dyb det i jeres opvaskebalje med det hjemmelavede sæbeboblevand og  træk store bobler i luften, mens I løber af sted.

6. Hyg jer og prøv jer frem. Sæbebobler er altid sjovt for både små og store.

.

Sæbebobler er fantastiske – Lege med sæbebobler

Sæbebobler kan laves året rundt, men de er nok mest anvendt om sommeren. Sæbebobler er enormt populære blandt børn og barnlige voksne og der er mange muligheder for forskellige lege, når man først har lavet sæbeboblerne, som vist øverst i denne artikel.

1. En af de klassiske lege med sæbebobler er at puste boblerne så store som muligt og holde dem svævende og hele uden, at de springer.

2. En anden leg, her skal du have våde eller fugtige hænder og her kan du fange sæbebobler på håndoverfladen. Når sæbeboblen er pustet op, så sætter du forsigtigt din håndflade under sæbeboblen meed fugtige hænder/fingre. Nu sidder sæbeboblen fast på din hånd. Legen går nu ud på, at du nu prøver at vriste boblen af igen uden, at den springer.

3. Efter leg nr. 2, hvor du har sæbeboblen siddende på hånden, så er denne leg nr. 3 også en mulighed. Den går kort ud på, at du nu skal blæse en ny sæbeboble ovenpå den bobbel, som du allerede har fanget på din håndflade. På den måde kan du øge voluminet af din sæbebobbel. Mega sjovt men også lidt svært.

4. Leg nr 4 går ud på at lave kæmpe sæbebobler, og det kræver en særlig type af opskrift og det korrekte udstyr. Opskriften kan du se øverst i denne artikel benævnt opskrift 2 ed. Indkøb store sæbebobbelringe og en stor balje, så du nemt kan lave enormt store sæbebobler sammen med børnene i haven eller i gården.  Klik her, køb og læs detaljerne til det store samlesæt til at lave KÆMPE Sæbebobler >>