Har du 59 sek? Se hvorfor du ALDRIG må overdosere din sæbe i din sæbeopløsning!!!!: KLIK og se med her (åbner i nyt vindue på YouTube) >>

Test af tandtråd monteret på en tandstik med rengøringsekspert Michael René

Test af tandtråd er udført af rengøringsekspert og hygiejneekspert Michael René. Praktisk er der enorm stor forskel på, hvad det koster at rense tænder med tandtråd monteret på et plastikhåndtag. Prisen svinger jf. Politikens research på mellem 12 til 200 kr/mdr, hvis du påtænker, at rense dine tænder to gange dagligt.

Vi har testet 6 produkter af tandtråd monteret på et plastikgreb fra hhv.: COOP, Ekulf BeTweeners, Rema1000, Tepe, Jordan og Idento.

Rengøringsekspert og hygiejneekspert Michael René tester tandtråd monteret på en tandstik for Politiken i samarbejde med journalist Katrine Nadia Jørgensen og tandlæge Anders Byrel fra tandlægeklinikken i Classensgade på Østerbro, Politiken, d. 3. nov. 2020. Se linket til avisen Politiken nederst i denne artikel.

Klik, køb og se udvalget af klude, gulvklude og karklude >>

Klik, køb og se udvalget af klude, gulvklude og karklude >>

Test af tandtråd – Find din bedste tandtråd monteret på et håndtag her

Test af tandtråd monteret på et plastikhåndtag, vinderen er nr. 4 fra Rema1000.
Andenpladsen går til Tepe Mini Flosser fra Matas nr. 6 på fotoet.

★ ★ ★ ★ ★ ★

1. På førstepladsen i vores test af tandtråd monteret på et plastikhåndtag, der lander tandtråden fra: Rema1000, som har en stram og stiv tråd. Selv holderen giver én et bastant og godt lille greb. Tandtrådsholderen er enkel og lille at navigere rundt i munden med. Rema1000 tandtrådsholder med tandtråd vinder med 6 ud af 6 stjerner.

★ ★ ★ ★ ★ ✩

2. På andenpladsen i vores test af tandtråd monteret på et plastikhåndtag, der lander tandtråden fra: Tepe Mini Flosser fra Matas. Denne tandtrådsholder har et lille og godt greb. Holderen ser bastant ud. Tråden virker lidt blød, da den ikke er spændt så godt fast i holderen. Tepe mini flosser tandtrådsholderen med tandtråd lander på plads nr. 2 med 5 ud af 6 stjerner.

Link til artiklen hos Politiken, d. 3. nov. 2020, læs mere (kun for abonnenter) >>

Klik, køb og se udvalget af klude, gulvklude og karklude >>

Klik, køb og se udvalget af klude, gulvklude og karklude >>

FAQ – Virker tandstikker og tandtråd effektivt nok?

👉 Virker tandstikker effektivt til at rense tænder?

Tandstikker kan bruges til at rense godt ud mellem tænderne, men når man spørger en tandlæge, så er tandstikker det sidste tandlægen vi snakkede med ville bruge. Tandlægen fortalte at tandstikker ikke har nogen effekt. Tandlægen anbefaler, at man anvender en såkaldt interdentalbørste, der er en lille plastikbørste, som ligner en lille flaske- eller piberenser. Dette anbefales specielt til patienter med større mellemrum mellem tænderne.

👉 Virker tandtråd monteret på en tandstik godt nok?

Det er ikke nemt at bruge tandtråd, de fleste af os forbrugere har mere end 10 tommelfingre, og har svært ved at bruge tandtråd. Bente Nyvad fra Århus Universitet. Hun mener dog, at man kan være helt rolig, når ens tandlæge anvender tandtråden. Hun anbefaler dog at man anvender piberensermodellen, som en tandtrådsstik med fimrehår på siderne. Det er ifølge tandlægen fra universitetets anbefaling til at rense mellemrummene mellem tænderne.