Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Om pletvæk.dk

Pletvæk.dk er startet op af hygiejne- og rengøringsekspert Michael René, og vi skriver, laver videoer og arbejder med og giver råd om rengøring og fjernelse af pletter. Dertil udvider vi løbende med teori, tal og fakta om bakterier, virus, mikroorganismer, ingredienser, tilsætningsstoffer og kemi i rengøringsmidler. Vi tester også et væld af rengøringsmidler og rengøringsrekvisitter sammen med metoder til rengøring og pletfjerning. 

Vi skriver og laver videoer om hygiejne og daglig rengøring. Klik og se vores Youtubekanal her >>

Pletvæk.dk – Vi tør godt skrive lidt mere

Pletvæk.dk er forfattet af rengøringsekspert og lektor Michael René, som har mere end 18 års erfaring med emnet. Michael René er ligeledes forfatter til flere bøger indenfor emnet.

Når vi skriver om pletter og pletfjerning, kan vi oplyse at flere af vores guides er gennemtestet konkret i hjemmelige forsøg med forskellige rengørings- og pletfjerningsmidler. Så vi har ikke testet det i et laboratorium, men vi har testet det under de betingelser, som du også arbejde i derhjemme. En ting er, at man kan opløse pletten i et laboratorie, men hvordan fungerer det egentlig derhjemme i din husstand med de naturlige metodiske variationer, der forekommer i privat husholdningsudstyr.

Konkret har vi påført pletter med eks. rødbede, kaffe o.lign., på specifikke stoftyper. Pletten produceres i flere udgaver, så vi både tester en indtørret plet, en våd og frisk plet. Når testen er udført efter et par dage, så dokumenteres og publiceres resultatet til jer. 

Om Pletvæk.dk – Medarbejdere på Pletvæk.dk

Michael René er rengøringsekspert, hygiejneekspert, lektor og idémanden bag Pletvæk.dk. Jeg synes, der manglede en ordentlig platform med dybdegående teori og baggrund for rengøring af overflader, fjernelse af pletter, hygiejne, mikrobiologi og kemi i rengøringsmidler.
Vi skriver både denne webside, bøger, producerer videoer og nyheder til den danske presse som hygiejne- og rengøringseksperter.
Når der mangler noget opstår en oplagt mulighed for at sætte rammen selv! Og det må siges at være lykkes.
Jens Faurholt er vores uundværlige grafiker, der tryller med grafik.

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller emner, du synes vi bør arbejde med indenfor rengøring, pletfjerning, ingredienser, indholdsstoffer, hygiejne o.lign. Så tøv ikke med at skrive til os her på pletvæk.dk eller smid en kommentar i en af vores mange videoer på Youtube om rengøring og pletfjerning. Vi elsker at blive udfordret på pletvæk.dk med problemstillinger indenfor kategorien hygiejne, rengøring og tilsætningsstoffer.

Klik og abonner på vores Youtubekanal >>

Klik og abonner på vores Youtubekanal >>

Produktionsselskaber og journalister: Vi samarbejder med et væld af produktionsselskaber, redaktører og journalister. Så tøv ikke med at give os et kald eller prøv at send os en mail. Lad os se, om vi kan finde et fælles emne i forhold til jeres behov. Med mere end tohundredtusinde læsere årligt, har vi fat i en pæn del af den danske befolkning. Vi har store ambitioner og vil gerne hjælpe den sidste del af Danmark, Norge og Sverige også, som følger vores blog.

Fjern pletten på pletvæk.dk

Se Pletvæk.dk’s videoer om rengøring, hygiejne og fjernelse af pletter på youtube.com: klik her >>

Hvem er Michael René?

Denne video giver et indblik i hvem Michael René er:

FAQ: Om Pletvæk.dk

👉 Hvad handler Pletvæk.dk om?

Pletvæk.dk er en hjemmeside, der skriver om rengøring, hygiejne, fjernelse af pletter, mikrobiologi, ingredienser og tilsætningsstoffer i rengøringsmidler. Vi tester et væld af rengøringsmidler og rengøringsrekvisitter sammen med metoder til rengøring og pletfjerning. Pletvæk.dk er forfattet af rengøringsekspert og lektor Michael René, som har mere end 15 års erfaring med emnet.