Om pletvæk.dk

Pletvæk.dk er startet op af Michael René, og vi arbejder med at opbygge databaser med pletfjernings- og rengøringsråd. Dertil udvider vi løbende vores teoretiske områder og skriver om konkrete bakterier, mikroorganismer, tilsætningsstoffer og kemi i rengøringsmidler, hygiejne og meget mere indenfor det faglige område indenfor hygiejne og rengøring.

Pletvæk.dk – Vi tør godt skrive lidt mere

Når vi skriver om pletter og pletfjerning, kan vi oplyse at flere pletter er testet konkret i hjemmelige forsøg med forskellige rengørings- og pletfjerningsmidler og disse forsøg er repeteret for at kontrollere, om det kan reproduceres. En ting er, at man kan opløse pletten i et laboratorie, men hvordan fungerer det egentlig derhjemme i din husstand med de naturlige metodiske variationer, der forekommer i privat husholdningsudstyr og metodisk opløsning og rengøring af udstyr i privaten.

Konkret har vi påført pletter med eks. rødbede, kaffe o.lign., på specifikke stoftyper. Pletten produceres i flere udgaver som hhv. får lov at gennemgå forskellige behandlinger eller tørre ud og behandles efterfølgende. Når testen er udført efter et par dage analyseres resultatet og resultatet evalueres i henhold til en almen kritisk vurdering.

Har du spørgsmål eller emner, du synes vi bør arbejde med, så tøv ikke med at skrive til os her på pletvæk.dk. Vi elsker at blive udfordret på pletvæk.dk med problemstillinger indenfor kategorien hygiejne, rengøring og tilsætningsstoffer.

Produktionsselskaber og journalister: Vi samarbejder med et væld af produktionsselskaber, redaktører og journalister. Så tøv ikke med at give os et kald eller prøv at send os en mail og lad os se, om vi kan finde et fælles fodslag i forhold til jeres brainstorm. Med mere end tohundredtusinde læsere årligt, har vi fat i en pæn del af den danske befolkning, men vi vil gerne hjælpe den sidste del også.

.

Fashion_By_Emma

.

Fjern pletten på pletvæk.dk

Se fjernepletter.dk’s video på youtube.com: klik her >>

.