Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Fjern børnetatoveringer nemt

Fjern børnetatoveringer, som sidder godt fast nemt. Børnetatoveringer med Spiderman, dracula, prinsesser, julenisser og meget andet er populære blandt børn. Disse tatoveringer fås fra diverse typer af tyggegummi, samt forskellige typer af tilgængeligt legetøj fra legetøjsbutikker. Er dine børn også glade for sådanne børnetatoveringer, så har du sikkert erfaret, at de er nemme at sætte på både arme, ben og krop, men ofte ret svære at vaske af igen. Du får her en guide, som fjerner disse børnetatoveringer nemt.

Børnetatovering

Figur 1. Børnetatovering af hhv. en flagermus og et uhyre.

Fjern børnetatoveringer nemt – Indledning

Min søn kom hjem med en stribe børnetatoveringer på armene efter en hyggelig Halloween aften. Der var mange mægtig søde børnetatoveringer med både edderkopper, spindelvæv, dødningehoveder o.lign.. Efter en uges tid så skulle de vaskes af igen, og det voldte store problemer. For disse søde tatoveringer ville ikke rigtig overgive sig.

Vi prøvede indledningsvis med et godt bad, hvor jeg sæbede min drengs arme godt ind i håndsæbe. Dernæst så skrubbede jeg løs på børnetatoveringerne. Det hjalp ikke det helt store. Så prøvede jeg en shampoo, hvor kemien er lille smule anderledes. Jeg håbede på, at de andre typer af tensider kunne klare opgaven, men det hjalp heller ikke. Figur 1 viser tatoveringerne efter et godt solidt bad, men masser af vand og sæbe – uden held.

Se løsningen til at fjerne børnetatoveringer længere nede.

,

10-4 logo

Klik og find værktøj, udstyr og byggevarer hos 10-4 >>

.

Fjern børnetatoveringer nemt – Metode

Løsningen til at få ovenstående børnetatoveringer opløst skulle findes i samme middel som jeg anbefaler til at fjerne rødvinspletter, nemlig glycerin.
Jeg hældte glycerin i min egen håndflade og smurte glycerin på de to tatoveringer. Jeg skrubbede blidt med glycerin på tatoveringerne. Efter et lille stykke tid, begyndte tatoveringerne at bule lidt op, og jeg kunne mærke de absorberede glycerinen. Derefter var det nemt at puffe og kradse tatoveringerne blidt af begge underarme. Efter små 10 minutters arbejde med glycerin, havde vi fået bugt med to tatoveringer på hver underarm. Dernæst skal der skylles godt efter med vand og sæbe: Afslut gerne med at give dit barn lidt creme på armene for at fugte huden efter denne vask.

.

Klik, læs og se udvalget af “Trampoliner” til haven her >>

.