Har du 59 sek? Se hvorfor du ALDRIG må overdosere din sæbe i din sæbeopløsning!!!!: KLIK og se med her (åbner i nyt vindue på YouTube) >>

Test af de bedste håndsprit af rengøringsekspert Michael René

Test af bedste håndsprit af rengøringsekspert Michael René

Design til test af de bedste håndsprit af rengøringsekspert Michael René

Denne test af håndsprit er lavet for avisen politiken af Michael René, journalist Line Felholt og meddommer Line Lie, som er kosmetolog. De mange håndsprit de testes for deres fugteevne, duft, udtørringsgrad, doseringsevne fra beholderen som de sælges i i forhold hvor enkle eller besværlige de er at dosere. Der er testet produkter fra hhv. Zebla, Derma, Polar, Sonett, Rodalon, Pudderdåserne, Apoteket, Braunstein, Borup Kemi og Bornholmsk Snaps. Alle prøverne er “blindet” på forhånd med papir rundt om alle emballager for testpanelet. På den måde kan dommerne teste de mange produkter uden at vide, hvilke produkter, der er i de enkelte flasker. Der er en afsløring til sidst, så dommerne kan se hvilke der er kåret som de bedste. Vi gengiver herunder top to i denne test, se resultatet nederst i denne artikel.

Introduktion

Håndsprit er som vi alle ved meget relevant, men også nemt at anvende i det daglige for at øge den daglige hygiejne. Hygiejne er altafgørende i forebyggelse af kontakt med mikroorganismer som  i værste fald kan være patogene (sygdomsfremkaldende). Man må sige at Coronatiden har understreget dette faktum, og det har givet anledning til meget læring og sunde overvejelser samt ændringer af vaner.

Når vi snakker om at finde den bedste håndprit, så er der bare en større forskel på de mange produkter og endda en større forskel end man måske lige skulle tro. Det vil jeg også tro at mange af jer lærere selv har erfaret. Nogle håndsprit er vandige og det gør at de er svære at dossere uden at spilde og sjatte med dem. Andre håndsprit er langt mere tyktflydende i konsistensen, hvilket gør dem mere enkle at håndtere og dosere. Sidst men ikke mindst, så er der forskel på, hvor godt og hvor hurtigt de forskellige håndsprit tørre ind i huden. Nogle håndsprit tørrer langsomt ind i huden, men det er ikke nødvendigvis dårligt, for så har man mulighed for at få dem arbejdet godt rundt på fingre og hænder. Så længe de ender med at tørre helt ud.

Der var dog eksempler på håndsprit, som “IKKE” tørrede ud, så man stod tilbage med fedtede og klistrede fingre, som man havde lyst til at vaske med vand og sæbe efter afspritningen – og det er jo ikke meningen. Sprit skulle gerne være det sidste, man er i kontakt med.

Kig med herunder og se de to vindere.

.

Klik og find din næste bestseller her >>

.

Bedste håndsprit – Find en god håndsprit her

Det skal understreges, at alle de valgte håndsprit er udvalgt og indkøbt af avisen Politiken, så vi har som testpersonale IKKE valgt én eneste af de mange håndsprit.

★ ★ ★ ★ ★ ★

På førstepladsen i test af bedste håndsprit, der landte håndspritten fra Derma, som testpanelet gav 6 ud af 6 stjerner. Dette var også “hånden på hjertet” min personlige favorit. Den dufter nemlig ikke parfumeagtigt. Den er neutral i duften. Håndspritten er dejlig tyktflydende og har en glycerinagtig konsistens, så den er let at dosere. Man skal dog have lidt tålmodighed med denne håndsprit. For først så klistrer den, men jo længere tid man arbejder med den, jo mere tørrer den ind. Og det er jo netop meningen, at man skal have kontakt med den aktive og desinficerende håndsprit, så det er ganske smart, at det tager lidt tid inden den bedste håndsprit tørrer ind. Dernæst er flasken og doseringstuden god at arbejde med.

Teknisk vinder håndspritten fra Derma denne test af bedste håndsprit. Klik, køb og læs mere om vinderen fra Derma her >>

★ ★ ★ ★ ★ ★

På en delt førsteplads, der lander håndspritten fra Sonett, som testpanelet også gav 6 ud af 6 stjerner. Den lander her på andenpladsen, da den er en anelse dyrere pr. liter. Så på den baggrund så vinder ovenstående håndsprit fra Derma denne test.

Håndspritten fra Sonett er vandet, så man skal lige arbejde med sin teknik i forhold til dosering af denne sprit. Man sjasker let med den vandige sprit og kan spilde sprit på gulve o.lign. Så på den baggrund er denne håndsprit et hak under vinderen. Denne håndsprit dufter dejligt granagtigt, og så har den en rigtig god doseringsfunktion (pumpefunktion) i flasken, som gør at håndspritten, på trods af den vandige konsistens, er nem at dosere.

Artiklen er bragt i politiken d. 6. jun. 2020, klik her for at se resten af testresultaterne (kun for betalende abonnenter) >>

.

DEN STORE TEST AF HÅNDHYGIEJNE

Se vores video, hvor vi dels tester, hvor effektivt det er at vaske fingre på en lang række forskellige måder. Vi præsenterer også hygiejne fra personer med korte og lange negle. Er der forskel på hygiejnen, når man har korte og lange negle?

Klik og hop til artiklen med vores video med den store hygiejnetest >>

.

.

.

.

FAG: Hvilken håndsprit er bedst?

👉 Hvilken håndsprit er bedst?

Den bedste håndsprit er fra mærket Derma og den har en god fugteevne. Den har ingen parfume eller duft. Den tørrer ikke fingrene og hænderne for meget ud og det er positivt. Dernæst er håndspritten nem at dosere korrekt uden for meget spild med den tilhørende doseringspumpe. Mange håndsprit i markedet er desværre for flydende og er svære at dosere. Viskositeten af en håndsprit skal være mere cremet og nem at dosere korrekt.