Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Fjern ansigtsmaling og maling fra børn

Fjern ansigtsmaling og maling fra børn nemt. Det sker tit når man henter sine børn i børnehaven en solrig eftermiddag, så er de ofte malet i et utal af farver. Men fortvivl ikke. Du får her en guide til at fjerne denne ansigtsmaling og maling nemt fra både kinder, arme og hvor malingen ellers måtte være allokeret.

Figur 1. Ansigtsmaling af hhv. en kat og en sommerfugl.

Vi gør opmærksom på at al håndtering af råd fra denne hjemmeside altid er på eget ansvar.

Fjern ansigtsmaling og maling fra børn nemt – Indledning

Min søn kom tit hjem fra børnehaven med stribevis af figurer malet i ansigtet, på hhv. arme, ben og på maven efter en solrig hyggelig eftermiddag. Børnene kan nemt males i et utal af farver. Det kan også være efter Halloweenfest, et julearrangement eller en sommerfest, at de kære børn kommer hjem fra børnehaven eller en tur i Zoo, Tivoli, sommerland o.lign. og skal rengøres inden de skal sove. Men hvordan fjerner man denne maling? Der er nemlig enormt stor forskel på, hvor “fast” denne børnemaling sidder på huden.

Indledningsvist prøvede jeg at fjerne malingen fra kinderne med et bad, hvor jeg sæbede min drengs hud godt ind i en god svanemærket bodyshampoo. Dernæst skrubbede jeg forsigtigt løs på børnemalingen på huden. Det hjalp dog ikke det helt store. Jeg prøvede også med en svanemærket børneshampoo, hvor kemien er lille smule anderledes. Jeg krydsede fingrer for, at de andre typer af sæber (tensider) i shampoen eller bodyshampoo kunne klare opgaven, men det hjalp ikke. Figur 1 viser et par af de mange eksempler på børnemaling, som jeg har måtte give op på, at eliminere med almindelig sæbe.

Se løsningen på, hvordan du nemt fjerner børnemaling fra dine børns kinder og krop længere nede.

,

10-4 logo

Klik og find værktøj, udstyr og byggevarer hos 10-4 >>

.

Fjern ansigtsmaling og maling fra børn nemt – Metode

Fjern ansigtsmaling og maling fra børn nemt. Løsningen til at få ovenstående ansigtsmaling og maling opløst kan du finde lige her i samme middel, som jeg anbefaler til at fjerne rødvinspletter, nemlig glycerin.

Fjern ansigtsmaling og maling fra børn nemt – Trin 1

Du hælder lidt glycerin i din egen håndflade eller på en ren fugtet vaskeklud. Så smører du forsigtigt glycerin på ansigtsmalingen og/eller malingen på dit/dine barn/børns hud. Pas på ikke at hælde glycerin i øjnene på barnet/børnene. Bed dit barn om at lukke øjnene eller kom en tør vaskeklud over deres øjne, så de ikke får glycerin ind i øjnene. Det skal siges at glycerin ikke er farigt, det er blot ubehageligt at få væske og/eller glycerin i øjnene. Glycerin er helt naturligt, og hvis det ved et uheld kommer i øjnene, så kan du bare skylle efter med vand. Glycerin anvendes i et væld af sæber som fugtgivende ingrediens. Klik og køb glycerin til at fjerne ansigtsmaling og maling fra børnenes hud lige her >>

Fjern ansigtsmaling og maling fra børn nemt – Trin 2

Vask nu ansigtsmalingen og malingen blidt af med glycerin. Anvend også lidt vand til at få glycerinen til at arbejde effektivt. Gnub og arbejd med både vand, glycerin på ansigtsmalingen og malingen på børnenes hud. Efter et stykke tid, så begynder malingen langsomt at blive opløst, og du kan begynde at skylde huden ren for ansigsmaling og maling på huden. Afslutningsvist er det nemt at puffe og forsigtigt kradse malingen forsigtigt af huden. Efter små 10 minutters arbejde med glycerin, vand og en ren vaskeklud så bør du have fået bugt med malingen. Dernæst skal der skylles godt efter med koldt rent vand og der huden vaskes efter med en svanemærket bodyshampoo målrettet børn. Klik og køb glycerin til at fjerne ansigtsmaling og maling fra børnenes hud lige her >>

Afslut gerne med at give dit barn lidt fugtighedscreme på huden, hvor du/I har vasket malingen af. Huden bliver nemlig let tør, når man vasker huden så grundigt.

.

Klik, læs og se udvalget af “Trampoliner” til haven her >>

.