Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Test af elektronisk vinduesskraber og vinduesvasker af rengøringsekspert Michael René

Hvilken elektronisk vinduesskraber og vinduesvasker er mon den bedste til at rengøre dine beskidte vinduer? Vi har sat det op i den helt store test, hvor vi har undersøgt, hvilke af de mange elektroniske vinduesskrabere og vinduesvaskere, du bør investere i for at rengøre dine vinduer nemmest. Der er nemlig enormt stor forskel på, hvordan de performer og ikke mindst er der stor forskel på, hvordan de er designet rent ergonomisk. Rengøringsekspert Michael René og Pletvæk.dk  har lavet denne test i samarbejde med avisen Politiken, d. 8. jun. 2019 og herunder er artiklen og videoen fornyet anno 2020 – God sommer og flotte vinduer til jer alle 🙂

Video: Test af elektroniske vinduesskraber og vinduesvasker af rengøringsekspert Michael René

Herunder kan du se et par små udklip fra vores store test af elektroniske vinduesskrabere og vinduesvaskere.

Test – Køb de bedste elektroniske vinduesskrabere og vinduesvaskere her

Herunder linker vi til de to bedste elektroniske vinduesskrabere og vinduesvaskere, som vasker og tørrer vinduerne nemt og enkelt:

Klik, køb og læs mere her >>

Klik, køb og læs mere her >>

Vinduespudserens “hemmelige” sæbe til pudsning af vinduer

Der findes mange gode sæber til at vaske vinduer, men her er vinduespudserens opskrift, som vi gerne vil dele med dig. Bemærk at når du arbejder med et produkt som salmiakspiritus, så  skal du anvende handsker, og du skal lufte godt ud under pudsning af vinduer og efter pudsning af vinduer med anvendelse af salmiakspiritus, som er ekstremt basisk. NB: Læs sikkerhedsinstruktion for salmiakspiritus nederst.

5 L koldt/lunkent vand.
1 – 2 hættefulde salmiakspiritus.
1 spiseskefuld universal- eller opvaskesæbe (helst med kompleksdannere).
Evt. 1. dl. eddike (behøves ikke hvis der er kompleksdannere i opvaskemidlet).

*   Salmiak i salmiakspiritus er stærkt ætsende, hvilket fjerner al fedt fra huden og i værste fald kan medføre åbne sår. Læs altid vejledningen på emballagen inden anvendelse. Brug opløsningen et ventileret sted og undgå indånding af dampe og benyt gummihandsker, som naturgummi (latex)-, neopren-, nitril- eller vinylhandsker, ved håndtering af salmiakspiritus samt opløsninger med indhold af salmiakspiritus.
.

Universalrengoeringsmiddel-matas

.

.

..

.

Sæb vinduet godt ind i ovenstående sæbeopløsning med salmiak og vask vinduet godt rent. Sørg for også at få vasket kanterne i vinduesrammen godt ned. Skrab efterfølgende vinduet rent med en vindueskraber og tør kanten grundigt af med en god ren klud eller rent viskestykke. Poler ligeledes eventuelle striber af med en tør klud eller et tørt viskestykke.

.

Testresultater af elektroniske vinduesskrabere og vinduesvaskere

Herunder kan du se alle testresultaterne af vores store test af vinduesskrabereog vinduesvaskere.

Karcher – Elektronisk vinduesskraber og vinduesvasker – 6 vaskestjerner

Nr. 1 og Testvinder: Karcher vinduesskraber får 6 ud af 6 vaskestjerner og vinder derfor denne store test af vinduesskrabere og vinduesvaskere. Den er handy og vejer ikke så meget og er derfor let at håndtere. Den suger det beskidte sæbevand effektiv væk fra vinduet, og den har en god størrelse på plastikkanten på selve vinduesskraberen. Det betyder, at den nemt suger al vandet væk fra vinduet. Dertil har vinduesvaskeren en god størrelse, og man kan let sæbe små som store vinduer ind og få dem vasket rene. Dertil er opladningen relativ hurtig. Vi anbefaler Karcher vinduesskraber og vinduesvasker, klik, køb og læs mere her >>

Black and Decker – Elektronisk vinduesskraber og vinduesvasker – 5 vaskestjerner

Nr. 2: Black and Decker får 5 ud af 6 vaskestjerner og er derfor kun tæt på vinde, men lander i toppen pga. et godt ergonomisk produkt, der er lækker at arbejde med. To-komponentløsningen er effektiv og virker fantastisk. Der er dog et lille “men”, og det er at vinduesvaskerens vaskeklud den er al for lille, og det er ikke så handigt.

Dertil så er sugestyrken ikke lige så effektiv, som ovenstående vinduesvasker og skraber fra Kärcher. På den baggrund lander vinduesvaskeren fra Black and Decker kun på en 2 plads, men stadig den næstbedste af alle de testede produkter.

Vi anbefaler derfor også vinduesskraber og vinduesvasker fra Black and Decker, klik, køb og læs mere her >>

Electrolux – Elektronisk vinduesskraber og vinduesvasker – 4 vaskestjerner

På en delt 3 og 4 plads med 4 ud af 6 vaskestjerner, der lander vinduesskraberen fra Electrolux. Den har en enkelt opbygning og er let at gennemskue. Den er virkelig god at holde på og har en god blød plastikbelægning på grebet. På den måde kan du nemt få et godt greb, når du arbejder med denne vinduesvasker. Opladningstiden er hurtig. Skraberen og vaskeren er lidt kort i størrelsen og laver derfor nemt striber. På den baggrund lander vinduesskraber og vinduesvasker fra Electrolux på en delt 3 og 4 plads sammen med den næste vasker og skraber i feltet nedenfor fra Leifheit. Klik, køb og læs mere om denne vinduesvasker fra ELECTROLUX her >>

Leifheit – Elektronisk vinduesskraber og vinduesvasker – 4 vaskestjerner

På en delt 3 og 4 plads med 4 ud af 6 vaskestjerner, der lander vinduesskraberen fra Leifheit. Når man trykker vaskeren mod glasruden så øges hastigheden af vaskeren til en højere styrke, og det kan godt give en besparelse på batteritiden. Der mangler dog en vinduesvasker i pakken, så det skal man tilkøbe. Den har dog et meget praktisk hul i enden af vaskeren, så man nemt kan montere en lang stang, og på den måde, kan man anvende den til vinduer, der sidder lidt højere oppe og uden for ens normale rækkevidde. Den er dog ikke så ergonomisk at håndtere. Selve vaskeren er for firkantet, og det er som om at grebet på vaskeren er for klodset. På den baggrund lander denne vinduesskraber og vinduesvasker fra Leifheit også på en delt 3 og 4 plads sammen med den ovenstående vasker fra Electrolux.

Day – Elektronisk vinduesskraber og vinduesvasker – 2 vaskestjerner

Day vinduesskraber får 2 ud af 6 vaskestjerner og lander i bunden i denne test. Ergonomisk er den tung at arbejde med og den er ekstremt uhandy. Man får virkelig ondt i håndledet, når man anvender denne Vinduesvasker. Den er derfor ikke særlig ergonomisk designet, og det trækker ned pointmæssigt.

Teknisk vasker den fint og sprayflasken fungerer også efter hensigten.

Vinduesvaskeren ikke stå op, men skal lægges. Derfor fylder den meget, når man vil gemme den lidt væk til næste gang, man skal vaske og pudse sine vinduer.

.

Klik her og se øvrige vinduesvaskere og skrabere her til at vaske dine vinduer >>