Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Husmoderråd – Vi køber nyt, selv om vi nemt kan redde tøj med pletter

Indhold

Husmoderråd Rengøringsekspert Michael René, der er forfatter til denne side “Pletvæk.dk”, har sammen med Ann-Alicia og journalist Line Felholt, lavet en artikel til Politiken, der handler om vores “smid-væk” kultur samt de gamle husmoderråd, som måske burde korrigeres til intetkøn “husråd”, da det ikke kun er til “husmoderen”, men også til “husfaderen”.

cleaning man

Husmoderråd – Rengøringsråd | Gamle råd i ny form

De gode gamle husmoderråd er transformeret og er blevet digitale, et godt eksempel er denne hjemmeside www.pletvæk.dk, hvor målet fra dag 1 har været at producere alle de daglige anvendelige husmoderråd om rengøring og pletfjerning i en digital form man kan have med sig overalt i lommen.

Det vilde ved dette forsøg er at læsertallet er eksploderet siden vi startede, men det kan vi kun takke jer for derude.

Årsagen til at vi startede dette site var at de tre store forlag sagde at der ikke var et marked for dette emne, men det må vores snarligt 250.000 årlige læsere vel være et modbevis på for der er i den grad brug for gode råd om pletfjerning og rengøring samt alle de andre emner som mikrobiologi og rengøringskemi og miljø.

.

Bøger.org-logo

Find din næste bestseller, klik her >>

.

Husmoderråd – Husmoderen vs. husfaderen

De gode gamle husråd burde i henhold til vores perspektiv ikke betegnes som “husmoderråd”, da mænd også gør rent i stor stil i dette århundrede. De gamle råd må dog ikke uddø, så derfor har vi alle et ansvar for at sørge for at de gamle råd ikke forsvinder sammen med vores bedsteforældre og oldeforældre.

De danske humoderleksikon er et leksikon lige efter krigens tid, med råd om alt fra syltning, strik, hækling, let håndværk derhjemme, vedligeholdelse af inventar, rengøring, pletfjerning mm. Alt sammen viden der helst ikke må forsvinde.

Du kan købe et eller flere eksemplarer af de gamle husmoderleksikon her >>

,

10-4 logo

Klik og find værktøj, udstyr og byggevarer hos 10-4 >>

.

Artiklen i Politiken

Artiklen er udgivet i politiken, d. 29. maj. 2016

.