Har du 59 sek? Se hvorfor du ALDRIG må overdosere din sæbe i din sæbeopløsning!!!!: KLIK og se med her (åbner i nyt vindue på YouTube) >>

Sølvtøj – Rengøringsekspert: Mest læste artikel 24. dec. 2016 handler om at pudse sølvtøjet

Rengøringsekspert Michael René fortæller, “at artiklen om hvordan du pudser og renser dit sølvtøj” d. 24. dec. 2016 på Pletvæk.dk, var overraskende nok, den absolut mest læste artikel her juleaften. Så måske danskerne havde lidt mere overskud denne juleaften, så der var godt med overskud til netop, at få pudset det fine sølvtøj godt op, og det er dejligt at se“.

Diskuterede Jeres familie også, hvordan man bedst får pudset sølvtøjet nemt og enkelt, så det skinner og funkler, så gjorde du som flertallet. Er du nysgerrig efter løsningen? Så kig med her.

Guide – sådan pudser du sølvtøjet

Rengøringsekspert Michael René har lavet en video og en skriftlig guide med fotos om, hvordan du nemt og enkelt  får pudset dit sølvtøj pænt op med ingredienser, du sikkert allerede har i husstanden.

Måske er det første gang, du prøver at rense oxideret og mørkfarvet sølvtøj, men uanset hvad, så giver vi dig her muligheden for, at komme de grumme pletter og misfarvninger til livs nemt. Du kan læse og se alle de gode råd om rensning af sølvtøj i vores fine artikel og video lige her – Klik og læs mere her >>

.

Klik og find dine bøger og bestsellere på Saxo.com >>

.

Er det første gang, du besøger denne hjemmeside? Så kan jeg fortælle, at vi har et væld af gode råd om rengøring af et hav af komponenter og løsninger i det mere rengøringstekniske hjørne til din husstand. Vi tilbyder også guides til opløsning af et hav af pletter, samt overfladebehandling af forskellige former for materialer. Endelig så skriver vi om mikrobiologi, hygiejne og mere faktuelt om kemi i rengøringsmidler samt funktionalitet af de mange ingredienser, som anvendes i rengøringsmidler samt miljø.

Kig med og bliv klogere på tilsætningsstoffer i dine rengøringsmidler, og se vores artikler under menupunktet “tilsætningsstoffer“, der åbner vi dette emne op og skriver åbent og sagligt omkring det. Du kan også, se vores liste med miljøfarlige stoffer, som du bør undgå, når du indkøber dine rengøringsmidler, få et indblik i vores artikel om miljø, klik og læs mere her >>

.

Pletvæk.dk søger altid efter nye samarbejdspartnere

Er du vores  nye samarbejdspartner? Pletvæk.dk og rengøringsekspert og fødevareekspert Michael René, søger aktivt efter nye samarbejdspartnere. Vi søger folk, som har lyst til at gøre en forskel og oplyse om alt lige fra kompliceret kemi og emner til det mere enkle indenfor alle vores fokuspunkter. Send os en mail eller hop på Facebook og “LIKE” vores profil og skriv til os der, så lad os tale om hvad du eller I ønsker.

10-4 logo

Klik og find værktøj, udstyr og byggevarer hos 10-4 >>

.