Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Rødvin – Rengøringsekspert: Den mest læste side 24. dec. 2015 handler om rødvin

Indhold

Rengøringsekspert Michael René udtaler, “at artiklen om hvordan du fjerner rødvin vandt, som den hyppigst læste side d. 24. dec. 2015 på Pletvæk.dk”. Spildte du også rødvin juleaften, så læs og kig med her for at se, hvordan du nemt får opløst de genstridige pletter med rødvin.

Rødvin

Rengøringsekspert Michael René guider dig til, hvordan du fjerner og opløser rødvin

Måske er det første gang du spilder rødvin på dit tøj, måske har du prøvet at spilde rødvin på dit tøj, din stol eller andre materialer tidligere. Uanset om det er første eller anden gang, så kan du få gode råd til, hvordan du nemt opløser rødvin og fjerner rødvinspletterne. Du kan læse og se alle de gode råd om, hvordan du fjerner rødvin i vores fine artikel og video lige her, for vi har rigtig gode erfaringer med at opløse rødvin.

Bøger.org-logoKlik og find din bestseller her >>

.

På Pletvæk.dk mener vi, at der er bunkevis af gode og værdifulde råd om: at rengøre, opløse pletter, behandle overflader, så materialerne kan holde længere, fysik og komplekst kemi i mange af vores rengøringsmidler, sæber og indhold i midler til personlig pleje, som du og vi anvender dagligt.

Lad os spørge dig, hvor mange tilsætningsstoffer på rengøringsmidler kender du egentlig funktionen af kemisk? Og hvor mange af dine egne personlige plejemidler analyserer du egentlig personligt inden du smører dem ud over din hud? Måske anvender du bare Svanemærkede produkter, men er det egentlig nok? Hvilken indflydelse har mange af de tilsætningsstoffer, som du netop har ledt ud i afløbet, da du vaskede dine hænder,  på dit lokale vandmiljø i nærområdet?

Hvis du gerne vil blive klogere på tilsætningsstoffer i dine rengøringsmidler, så følg med i vores artikler under menupunktet “tilsætningsstoffer“, der åbner vi dette emne op og skriver åbent omkring det.

.

Pletvæk.dk søger et poduktionsselskab

Vi søger aktivt efter et produktionsselskab, der vil samarbejde omkring at lave Tv på det rengøringstekniske område. Er du journalist, producer eller arbejder du for en Tv-station eller et produktionsselskab, så har vi over 10 års erfaring med at gøre selv komplekst videnskab til det mere simple videnskab tilgængeligt på en frisk, underholdende og spændende måde. Klik her for at kontakte os >>

Vi vil godt understrege, at et møde og en bainstorm på koncepter indenfor fødevare, rengøring og hygiejne, vil ændre din og jeres forforståelse af hele området. Så lad være med at tro, at du ved alt. For kemi er og har aldrig været simpelt, og hvor godt kender du egentlig kemien i de sæberester du har siddende på din kop med te, kaffe, sodavand mm, som du måske hælder ned gennem din hals lige nu?

10-4 logo

Klik og find værktøj, udstyr og byggevarer hos 10-4 >>

.