Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Sara Blædel Bedemandens datter – Trilogien er nu endelig

Indhold

Sara Blædels nye krimi Bedemandens datter er det første bind i 84. Bedemandens datter af Sara Blædelhendes kommende triologi, der handler om “Ilka”. Bogen Bedemandens datter var allerede en bestseller inden bogen udkom i boghandlen d. 10. juni. 2016, klik og bestil bogen her >>

Sara Blædel er jo kendt for at have skrevet hele ni bestseller bind i hendes foregående krimiserie om kriminalassistent Louise Rick, se trailere her >>

Sara Blædel Bedemandens datter – Bestil bogen her84. Bedemandens datter af Sara Blædel

Sara Blædel Bedemandens datter handler om “Ilka”, der er den kvindelige hovedperson i Sara Blædels krimi-triologi. Bedemandens datter handler om Ilka, som arbejder med skolefotografi, men pludselig dør hendes far, og faderen boede i USA, og hun drager derfor til Wisconsin og byen Racine, hvor hendes fader var fra.

Ilka oplever en række uventede hændelser, som vender Sara Blædel’s liv rundt samt op og ned og der sker en lang række mystiske ting.

Vi forventer en krimi, hvor Ilka skal en tur igennem en lang række følelser og overvejelser, når hun undersøger sin faders liv, og vi kan ikke lade være med at stille spørgsmålene?

Ilkas far var netop bedemand og på den bagggrund er Ilka selv “Bedemandens datter”, men hvad er det mon, der giver anledning til alle disse mystiske hændelser? Hvilke historier er det Ilka graver frem om sin fader?

Vi glæder os meget over udgivelsen, Klik, bestil og læs mere om bogen her >>

Her kan I se forfatterinden Sara Blædel præsentere sin bog “Bedemandens datter”:

.

Sara Blædels øvrige bøger, læs mere og se trailere her

Sara Blædel er krimironningen og hun ramte plet med sin forrige krimiserie, der har solgt over 2 millioner eksemplarer i DK. Årsagen er nok egentligt at hun lavede sin research grundigt kombineret med talentet for at skrive.

Hun startede med at lave research hos Københavns politi for at blive klædt ordentligt på i forhold til at skrive om politiets arbejde og deres procedure i forhold til opklaring af sager. Så hun havde et par møder med drabschef Ove Dahl fra Københavns politi og her startede grundlaget til Sara Blædels første bestseller i krimigenren “Grønt støv“.

Klik her og læs mere om alle Sara Blædels 9 foregående krimibøger og se trailere til disse bøger >>

.

Bedemandens datter trilogi af Sara Blædel – Overblik

Den første bog “Bedemandens datter” i trilogienn udkom i 2016, anden bog “Ilkas arv” udkom i 2017 og sidste bog “Den tredje søster” er fra 2018. Herunder linkes til trilogien.

___

1. Bedemanden datter af Sara Blædel, Bind 1 af 3, forlaget People Press 2016. Klik, køb og læs mere her >>

2. Ilkas arv af Sara Blædel, Bind 2 af 3, forlaget People Press 2017. Klik, køb og læs mere her >>

3. Den tredje søster af Sara Blædel, Bind 3 af 3, forlaget People Press 2018. Klik, køb og læs mere her >>

.