Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Rengøringsartikler

Det kan være svært at finde de helt rigtige rengøringsartikler og rengøringsmidler. Her er en række blandende rengøringsartikler og midler. Køb universalrengøringsmiddel, grundrens, håndsæbe, glasrens, vinduesrens, brun sæbe, toiletrens og wc-rens og meget mere udstyr til det vigtige arbejde med at opretholde en god hygiejne i hjemmet.

 

 Håndsæbe med agurk og mint

Håndsæbe med merian og eucalyptus


Flydende handsaebe med vildroser
gummihandsker_huma_s_l_m
Brun Sæbe_ Støvsugerposer
Sæbespåner (500 gram) Borup vindues og glasrens toiletrens_closan

     

Robotstøvsugere – Klik, køb og se udvalget af robotstøvsugere lige her >>

 

Go’ hygiejne – Godt liv

.

Klik også under menupunktet “Butik” for at se et lidt større udvalg af rengøringsmidler til både pletfjerning og daglig pletfjerning.

Får du lyst til at dele med os, hvor du køber dine favoritrengøringsmidler og hvilke du foretrækker til store dele af dit hjem, så skriv til os.

Vi er også altid interesseret i at høre gode forbrugerfif og/eller hygiejnemæssige problemstillinger og udfordringer i jeres hjem. Al henvendelse er anonym. Vi præsenterer fra tid til anden videoer med FAQ spørgsmål, som er en god hjælp til mange af vores læsere. Så tøv ikke med gode erfaringer og og gode rengøringsråd.

mold

Fjern skimmel og mug fra fliser, klinker, badeforhæng og kælder.

Klik og se den store guide >>

.

______________________________________________________________________

Lidt baggrund

Pletvæk.dk knokler med at opbygge god viden til dig som forbruger med rengørings- og pletfjerningsråd. Et stort udvalg af pletter er testet i hjemmelige forsøg forskellige rengørings- og pletfjerningsmidler testet på forskellige materialer, der vaskes efter behandling med rengøringsmidler på stof og materiale. Efter testen evalueres resultatet i henhold til en almen kritisk evaluering.

Pletvæk.dk er meget glade for den feedback og spørgsmål vi får. Skriv gerne til os eller send os et spørgsmål i kategorierne hygiejne, rengøring, mærkning, pletfjerning o.lign.

Klik her og læs mere “Om pletvæk.dk“, hvem er vi hvad er vores mål >>

Find flere pletter her:Livet er for kort til nullermænd og dårlig mad

.