Har du haft en vandskade, og har du fået skimmelsvamp i hjemmet? Klik og se, hvordan du håndtere angreb af skimmelsvamp (mug) i hjemmet >>

Pletmanden & rengøringskøkkenet – Samler du på pletter?

Video: Michael René er vært og ekspert i konceptet “Pletmanden & rengøringskøkkenet“, hvor vi kombinerer kødgryder med friske satiriske ingredienser spicet op med faktuelle råd og konkrete test – se med her >>

PletmandenPletmanden - leverpostej

Pletvæk – vi er ikke bange for at uddybe fakta

Vi er et gratis medie, som giver dig den ekstra viden, som du har behov for, når du møder udfordringer eller har spørgsmål indenfor det rengøringstekniske. Vi ved at rengøring er ligeså kompliceret som fødevare- og raketvidenskab, men vi elsker det.

Vil du med op i raketten og lære lidt om rengøringskemi, bakterier eller blot få et par gode råd til dagligdagens rengøringstekniske udfordringer eller fjernelse af pletter, så læn dig tilbage og nyd turen?

Bliv klogere på bakterier, se i menuen “Rengøring” under menupunktet “Bakterier” >>

Bliv klogere på rengøringskemi, se i menuen “Tilsætningsstoffer” >>

Bliv klogere på hygiejne, klik på kategorien her “Hygiejne” >>

Bliv klogere på pletfjerning, klik på kategorien “Fjern pletter” >>

Bliv klogere på test af produkter, klik på kategorien “Test” >>

.

Fjern pletter nemt på pletvæk.dk – Pletfjerning er kunst

Opløsning og fjernelse af pletter er rasende interessant og ikke mindst kemien i rengøringsmidler er ligeledes et vildt spændende område, som vi på pletvæk.dk arbejder for at illustrere bedst muligt.

Tænk på, hvor mange sæber og rengøringsmidler, du er i kontakt med enten indirekte via de ting, du rører ved på dit kontor lige nu, men som du ikke selv har rengjort. Hvilke sæber er der anvendt til at rengøre den kop, du måske sidder og drikker af lige nu samt hvilken sæbe er anvendt til at rengøre den museknap og det tastatur du hastigt scroller og klikker dig igennem denne artikel med? Læs om rengøringskemi under kategorien med “Tilsætningsstoffer” i menuen øverst på siden.

Kunsten at opløse og fjerne pletter er et område, der mediemæssigt er uinteressant for den store masse af medier. På pletvæk.dk synes vi, at emnet er rasende interessant og med hundredtusindvis af læsere årligt, så fortsætter vi med at producere bunkevis af historier til jer derude. Kig i vores kartotek i menuen “Fjern pletter“.