Rengøringsartikler

Rengøringsartikler

Det kan være svært at finde de helt rigtige produkter. Her er en række blandende rengøringsartikler. Køb universalrengøringsmiddel, grundrens, håndsæbe, glasrens, vinduesrens, brun sæbe, toiletrens og wc-rens og meget mere.

 Håndsæbe med agurk og mint Håndsæbe med merian og eucalyptus
Flydende handsaebe med vildroser
gummihandsker_huma_s_l_m
Vinduesvasker fra Nilfisk
Brun Sæbe_ Støvsugerposer
Sæbespåner (500 gram) Borup vindues og glasrens toiletrens_closan

 

       

Robotstøvsugere – Klik, køb og se udvalget af robotstøvsugere lige her >>

 

 

 

 

Go’ hygiejne – Godt liv

.

Har du lyst til at dele med os, hvor du køber dine favoritrengøringsmidler og hvilke du foretrækker til store dele af dit hjem, så skriv til os.

Vi er meget interesseret i at høre gode forbrugerfif og/eller hygiejnemæssige problemstillinger og udfordringer i jeres hjem. Al henvendelse er anonym.

.

______________________________________________________________________

Pletvæk.dk knokler med at opbygge god viden til dig som forbruger med rengørings- og pletfjerningsråd. Et stort udvalg af pletter er testet i hjemmelige forsøg forskellige rengørings- og pletfjerningsmidler testet på forskellige materialer, der vaskes efter behandling med rengøringsmidler på stof og materiale. Efter testen evalueres resultatet i henhold til en almen kritisk evaluering.

Pletvæk.dk er meget glade for den feedback og spørgsmål vi får. Skriv gerne til os eller send os et spørgsmål i kategorierne hygiejne, rengøring, mærkning, pletfjerning o.lign.

______________________________________________________________________

Find flere pletter her:Livet er for kort til nullermænd og dårlig mad

.