Opskrift på sæbebobler – Test dine egne sæbebobler

Vi har skruet en lækker opskrift på sæbebobler sammen til dig, så du kan få lavet en god serie sæbebobler, der holder til de store udskejelser. Det er tid til at lege med sæbebobler. Både du og dine børn skal have det sjovt. Vi har 4 opskrifter på sæbebobleblandinger til dig, der er de to billige og nemme opskrift i to udgaver på sæbebobler herunder og de er ganske fine og fungerer fint som refill til et tomt sæbebobleglas. De to dyrere opskrifter er gode til de større forsøg og mere eksperimenterende bobler.

Sæbebobbel

.

1.1. Den nemme og billige opskrift på sæbebobler – 1 udgave

0,4 dl koldt vand afkølet natten over i køleskabet

½ dl. glycerin

½ dl. opvaskesæbe

Rør de forskellige væsker som vand, opvaskesæbe og glycerin forsigtigt rundt indtil alle ingredienserne er homogeniseret uden for store bobler. Stil sæbebobbeblandingen i køleskab og lade den køle, hvis der er dannet for mange sæbebobler. Sæbebobleblandingen kan nemlig miste magien, når de afkøler og skal pustes til sæbebobler.

Bestil glycerin her >>

.

1.2. Den nemme og billige opskrift på sæbebobler – 2 udgave

1 liter vand koldt vand afkølet natten over i køleskabet

1 spsk. glycerin

½ dl. opvaskesæbe

Rør de forskellige væsker som vand, opvaskesæbe og glycerin forsigtigt rundt indtil alle ingredienserne er homogeniseret uden for store bobler. Stil sæbebobbeblandingen i køleskab og lade den køle, hvis der er dannet for mange sæbebobler. Sæbebobleblandingen kan nemlig miste magien, når de afkøler og skal pustes til sæbebobler.

Bestil glycerin her >>

.

2.1. Den suveræne opskrift på sæbebobler – 1 udgave

0,5 dl koldt vand afkølet natten over i køleskabet

0,4 dl sæbeboblevand fra legetøjsbutikken BR

½ dl. glycerin

½ dl. opvaskesæbe

Hæld forsigtigt 0,4 dl. sæbeboblevand fra legetøjsbutikken i en halv liter koldt vand og tilsæt forsigtigt ½ dl. glycerin og ½ del opvaskesæbe. Rør sæbeblandingen rundt forsigtigt med en halv dl. koldt vand, så alle ingredienserne er blandet homogent. Bland gerne sæbebobleblandingen om aftenen for så kan du nemlig lade sæbeblandingen stå til dagen efter i køleskabet og lad sæbeboblerne springe.

2.2. Den suveræne opskrift på sæbebobler – 2 udgave

5 dl koldt vand afkølet natten over i køleskabet

4 dl færdigblandet sæbeboblevand, eksempelvis fra legetøjsbutikken BR

½ dl. glycerin

½ dl. opvaskesæbe

Hæld forsigtigt 4 dl. sæbeboblevand fra legetøjsbutikken i en halv liter koldt vand og tilsæt forsigtigt ½ dl. glycerin og ½ del opvaskesæbe. Rør sæbeblandingen rundt forsigtigt, så alle ingredienserne er blandet homogent tilsæt 5 dl. koldt vand. Bland gerne sæbebobleblandingen om aftenen for så kan du nemlig lade sæbeblandingen stå til dagen efter i køleskabet og lad sæbeboblerne springe.

 Boblestok  Disney prinsesse sæbebobler

Køb boblestok til sæbeboblevand her >>..Køb Disney prinsesse sæbeboblevand her >>

.

Klik, læs og se udvalget af “Gynger og gyngestativer” til haven her >>

.

Gode trick til det med sæbebobler

1. Stil jer i læ.

2. Hold vandet og sæbebobleblandingen så rent som muligt.

3. Undgå så vidt muligt at producer bobler i selve sæbebobleblandingen, pust og arbejd forsigtigt med boblerne.

4. Prøv med forskellige opvaskemidler, de giver meget forskellige resultater, når I blander den gyldne sæbebobleblanding fra opskriften på sæbebobler ovenfor.

Sæbebobbel_2

5. Lav selv jeres sæbebobleringe til at puste bobler, lav eksempelvis fine ringe af hhv. sugerør eller ståltråd:

5.a. Cirkuler sugerøret rundt, klip sugerøret til i en passende størrelse og sæt de to ens ender sammen ved at indsnævre den ene ende af sugerøret op i den anden ende.

5.b. Ståltråd er enestående til at lave hjemmelavede ringe til at puste sæbeboblerne, cirkuler ståltråd og dyb det i jeres opvaskebalje med det hjemmelavede sæbeboblevand og  træk store bobler i luften, mens I løber af sted.

6. Hyg jer og prøv jer frem. Sæbebobler er altid sjovt for både små og store.

.

.

Klik og se udvalget af børnetøj hos Eness >>

Klik og se udvalget af børnetøj hos Eness >>

.